Puuroa koko kylälle

PAINETTU KORTTI / TRYCKT KORT

Moni katastrofialueella elävä joutuu jatkuvasti miettimään, mistä löytäisi seuraavan aterian. Auta Punaista Ristiä viemään 30 kiloa vehnä- ja maissijauhoja sinne, missä ei ole riittävästi ruokaa. Lahjan avulla kokonaisen kylän asukkaat saavat aterian lisäksi muistutuksen, että auttajia on olemassa. Se on tärkeä tieto hädän hetkellä.

HUOMIOI TÄMÄ

  • Saat sähköisen kortin liitteenä heti sähköpostiisi. Lataa liite, jotta voit kirjoittaa korttiin oman tervehdyksesi. Jos haluat lisäksi painetun kortin, muista valita se pudotusvalikosta. HUOM! Vaikka valitset sähköisen kortin, joudut silti tilaajatiedoissa valitsemaan jonkun toimitustavan. Se voi olla mikä tahansa eikä sillä ole muuta merkitystä kuin että pääset tilauksessa eteenpäin.

  • Jos haluat meidän lähettävän painetun kortin suoraan vastaanottajan osoitteeseen, muista täyttää vastaanottajan toimitusosoite sekä kirjoittaa LISÄTIETO-kenttään oma tervehdyksesi. Me kirjoitamme sen puolestasi korttiin. Muussa tapauksessa saat kortin omaan osoitteeseesi, ja voit kirjoittaa siihen viestisi itse.

 


Faktaa

  • Tämä Vaikuttava lahja on lahjoitus Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon.
  • Se on aineeton lahja hänelle, joka ei halua tavaroita. Konkreettinen se on hänelle, joka tarvitsee aineellista apua.
  • Vapaaehtoiset vievät avun perille kaikkialla maailmassa.

 

Poliisihallituksen lupa POL-2015-8798/30.11.2015. Keräysaika 1.1.2016-31.12.2020 koko maassa lukuun ottamatta Ahvenanmaata. Ålands landskapsregering, lupa nro ÅLR 2015/11944/22.12.2015. Humanitaariseen toimintaan.
Kerro kaverille